NEWSart-deco.eu
 • Na ruim 20 jaar hier de winkel gehad te hebben gaat het dan toch echt gebeuren: wij gaan ervandoor ! Alles moet dus leeg op de Griftstraat nr 9 en daar profiteert u van.

  Hieronder tevens enkele stukken uit onze privé-verzameling!* Op nr 9 *Tot eind 2018 ook nog “Afscheids”-korting op de vintage voorwerpen in de winkel op nr 6A:

10% op sieraden

20% op kleding en hoeden

30% op tassen

20% op aardewerk en glas en andere vintage interieurvoorwerpen

 • Onze Vintage sieraden, tassen, hoeden, kleding en collectables vind je nu lekker overzichtelijk op een nieuwe locatie in de winkel op nr 6A hier in de Griftstraat. (Uitverkoop van de Art Deco meubels en interieurvoorwerpen blijft nog even doorgaan op nr 9).
  De eigenaar van het pand, Bram, heeft in de ruimte erachter nog zijn kringloopje. De openingstijden daarvan zijn dagelijks van 13.00-17.00 uur behalve op dinsdag en zondag. Ik zal meestal aanwezig zijn op woensdag- t/m zaterdagmiddag.

 • Er is een nieuwe categorie toegevoegd onder het kopje “JEWELRY ETC.”:

7. Fashion / mode (vintage kledingstukken met o.a. hippe dessins uit de jaren ’60-’90 en enkele stuks van bekende mode-ontwerpers)


 • Daar het gevoel steeds sterker werd dat onze naam De Sluis, Art Deco en zo de lading niet echt meer dekt, omdat in de loop van de jaren onze collectie Vintage Costume Jewelry en accesoires steeds groter en belangrijker is geworden, gaan wij vanaf 1 januari 2017 door onder de NIEUWE NAAM:

The Vintage Gallery

Ook zal de collectie wijzigen. Grof gezegd wat betreft Art Deco voorwerpen: alleen nog wat in een vitrinekast past. Voor zover de Art Deco meubels, lampen, kleden etc. nog niet verkocht zijn, zijn ze nu nog in de SALE !

En verder hebben wij een uitgebreide collectie Art Deco en Vintage Costume Jewelry, vintage tassen, zonnebrillen en mode. Hierbij, voor zover de ruimte het toelaat, vindt u bij ons vintage design interieur-voorwerpen uit ca de periode 1950-70s.

 • Wij gaan dit jaar weer deelnemen aan diverse beurzen en antiekmarkten. Data zijn nu iets makkelijker te vinden, linksboven; kijk dus geregeld even bij “Fairs & Markets”.
 • Er is een nieuw kopje “Published”. Hier o.a. een artikel over de vintage sieraden van de Parijse mode-ontwerper Jean-Louis Scherrer n.a.v. een lezing hierover die ik heb gehouden in Chicago tijdens een conferentie van de Costume Jewelry Collector International.
 • Hopelijk niet echt meer nieuws, maar minstens 1 x per maand is de winkel in Apeldoorn geopend. Kijk voor de komende datum bij “Open House”. Op andere tijden kan het natuurlijk nog steeds altijd na afspraak.

News1